» Opinie o sklepie

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marek
  • Data napisania recenzji: 08-08-2017
OBSŁUGA UPRZEJMA ,FACHOWA I TERMINOWA.POLECAM WSZYSTKIM.IMPONUJĄCY WYBÓR.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marcin
  • Data napisania recenzji: 07-08-2017
Miła i fachowa obsługa Na najwyższym poziomie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Zbigniew
  • Data napisania recenzji: 10-07-2017
duży pozytyw
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena4,5
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Janusz
  • Data napisania recenzji: 10-07-2017
Nie ma problemów z zakupem. Towar dobrej jakości. Gorzej z informacją dla klienta o wysyłce towaru. Chodzi o informację o wysyłce, numerze przesyłki i terminie dostawy produktu.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mirosław
  • Data napisania recenzji: 18-06-2017
Zakupionych kilka produktów w tym sklepie , za każdym razem szybka dostawa , dobry kontakt no i ceny przystępne
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Józef
  • Data napisania recenzji: 29-05-2017
bardzo szybka i zgodna z opisem realizacja zamówienia
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena4,5
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tompalski
  • Data napisania recenzji: 12-05-2017
Zamówiłem wyrzynarkę MAKITA 4351FCT. Okazało się, że na stanie aktualnie niema, przyjmujący nie wiedział jaka jest różnica między modelem FCT a FCTJ , który na stanie był ale droższy o 50zł. Zgodziłem się poczekać na interesujący mnie model i czekałem ok. tydzień. 4 maja zamówienie - 11 maja dostawa. Duży kamień dla DHL - status dostawy między 8 a 11, żona czeka w domu o 11 wpis znika informacji kiedy kurier się pojawi brak. Klachulę najchętniej bym powiesił. Wreszcie kurier pojawił się ale o 16.30 !! Jak na razie maszynka super.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Robert
  • Data napisania recenzji: 16-03-2017
Profesjonalna obsługa,towar zgodny, szybki kontakt mówi się że 100% to, perfekcji ale drugie 100% za rzetelną firmę bardzo polecam .
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jarosław
  • Data napisania recenzji: 14-02-2017
super obsługa, szybka dostawa, godny polecenia
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Kamila
  • Data napisania recenzji: 06-02-2017
Szybka realizacja zamówienia. Polecam sklep.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Edmund
  • Data napisania recenzji: 31-01-2017
Szybko, sprawnie i bezproblemowo.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Stanisława
  • Data napisania recenzji: 25-01-2017
polecam za rzetelne podejście do klienta, bardzo dobry kontakt, szybka obsługa
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krzysztof
  • Data napisania recenzji: 23-01-2017
Rewelacyjna szybkość załatwienia sprawy; przelew we wtorek; dostawa w czwartek!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tomasz
  • Data napisania recenzji: 22-01-2017
Sto procent. Bez problemu i zgodnie z umową.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Maciek
  • Data napisania recenzji: 15-01-2017
Zakupy szybko sprawnie jedyne do czego moge mieć zastrzezenie to nieścisłość strony internetowej z faktycznym stanem na sklepie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Artur
  • Data napisania recenzji: 11-01-2017
Solidnie i bez problemu.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: SZCZEPAN
  • Data napisania recenzji: 28-12-2016
Profesjonalna i sprawna obsługa.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Adam
  • Data napisania recenzji: 20-12-2016
Jest godne polecenia
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ankowa3
  • Data napisania recenzji: 14-12-2016
Wysokiej jakości sprzęt PC5001C zakupiony w bardzo dobrej cenie. Obsługa sklepu kompetentna i rzeczowa. Wysyłka błyskawiczna. Klient odczuwa troskę sprzedawcy o dobrze przeprowadzoną transakcję.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Damian
  • Data napisania recenzji: 12-12-2016
Kupiłem towar 29.11.2016 wieczorem a 01.12.2016 ok południa miałem już go w domu!!!!!! POLECAM
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Damian
  • Data napisania recenzji: 10-12-2016
Polecam, szybka wysyłka, zero komplikacji ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Janina
  • Data napisania recenzji: 10-12-2016
Polecam! Wszystko super
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Alojzy
  • Data napisania recenzji: 07-12-2016
Wszystko Profi !
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: BEDAR
  • Data napisania recenzji: 30-11-2016
szybko według obietnicy
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Slawomir
  • Data napisania recenzji: 30-11-2016
dziękuje i polecam wszystkim ten sklep na pewno do was jeszcze zajrzę pozdrawiam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grzegorz
  • Data napisania recenzji: 30-11-2016
Polecam jak najbardziej
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mariusz
  • Data napisania recenzji: 29-11-2016
Ekspresowa dostawa, towar zgodny z zamówieniem. Naprawdę serdecznie polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Karol
  • Data napisania recenzji: 25-11-2016
Wszystko w najlepszym porządku
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Andrzej
  • Data napisania recenzji: 18-11-2016
bardzo dobra współpraca i szybka wysyłka
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sylwek
  • Data napisania recenzji: 13-11-2016
Bardzo szybka realizacja i dostawa
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Felczer
  • Data napisania recenzji: 13-11-2016
bez problemów -polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wojciech
  • Data napisania recenzji: 11-11-2016
Zamówiony produkt dotarł do mnie po dwóch dniach. od złożenia zamówienia, 24 godziny po potwierdzeniu zaksięgowania wpłaty. Polecam sklep z czystym sumieniem, mimo, że to dopiero pierwszy zakup.Z całą pewnością będą następne.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: JANUSZ
  • Data napisania recenzji: 10-11-2016
Pełna profesja i szybkość wysyłki. Polecam sklep !!!!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bogusław
  • Data napisania recenzji: 02-11-2016
Szybka wysyłka produktu. Polecam sklep
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: MAREK
  • Data napisania recenzji: 20-10-2016
Obsługa klienta i szybkość realizacji naprawdę godna polecenia
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dominika
  • Data napisania recenzji: 19-10-2016
polecam. wszystko ok. profesjonalna obsluga
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sławomir
  • Data napisania recenzji: 19-10-2016
Wszystko OK .Profesjonalizm łącznie z szybką wysyłką
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Andrzej
  • Data napisania recenzji: 18-10-2016
Szybko sprawnie i bezproblemowo
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 11-10-2016
Jestem bardzo zadowolona z profesjonalnej obsługi,wzorowy kontakt ze sprzedającym ,towar wysokiej jakości,szybka realizacja zamówienia ,gorąco polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: MAREK
  • Data napisania recenzji: 04-10-2016
Polecam wszystkim dziś zamówienie jutro dostawa. Super to jest załatwienie sprawy na 5 !!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Kinga
  • Data napisania recenzji: 04-10-2016
Błyskawiczna dostawa, wszystko super. Gorąco polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grzegorz
  • Data napisania recenzji: 29-09-2016
Wszystko tak jak w opisie.Polecam:-)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grzegorz
  • Data napisania recenzji: 26-09-2016
wszystko ok, polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krzysztof
  • Data napisania recenzji: 24-09-2016
Sklep godny polecenia W dniu 12,09.2016 o godz. 8.50 złożyłem zamówienie na szlifierkę taśmowa Makita 9911 , po paru chwilach otrzymałem potwierdzenie o przyjęciu zamówienia do realizacji. w dniu 13,09,2016 godz.12.20 otrzymałem zamówiony towar, jak dla mnie rewelacja w niecałe 28 godzin towar w domu Na bieżąco kontakt z obsługą sklepu, na bieżąco informacja o statusie zamówienia, z numerem listu przewozowego firmy kurierskiej e-mailowo . informacja o produkcie w pełni wyczerpująca , czego więcej chciec , pełen szacun i uznanie Pozdrawiam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sławomir
  • Data napisania recenzji: 17-09-2016
Wszystko Ok.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: krzysztof
  • Data napisania recenzji: 16-09-2016
transakcje przebiegła doskonale sklep godny polecenia dziękuję za szybką realizację
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: RYSZARD
  • Data napisania recenzji: 15-09-2016
Dostawa już na drugi dzień. Szybko i sprawnie. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krzysztof
  • Data napisania recenzji: 13-09-2016
Na temat sklepu: szlifierka makita 9911 zamówiona w dniu 12.09.2016 r. o godz. 8.50 towar dostarczony dnia 13.09.2016 r. o godz. 12.20 czyli od zamówienia do dostarczenia do domu trochę ponad 28 godzin , jak dla mnie rewelacja Na bieżąco kontakt telefoniczny z wyczerpujaca informacją, e-mail o statusie zamówienia i podgląd na stronie firmy Kurierskiej DHL Pełen szacunek i uznanie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.

 

Od 21-27 sierpień 2017 sklep będzie nieczynny z powodu urlopu.
Zapraszamy do składania zamówień przez koszyk - wysyłki od dnia 28 sierpnia 2017.