Opinie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr Kwasieborski
  • Data napisania recenzji: 26-05-2020
Szybko, sprawnie, zgodnie z zamówieniem.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jacek
  • Data napisania recenzji: 22-05-2020
Polecam sklep Promarket do robienia w nim zakupów .Dobry kontakt ze sprzedającymi oraz szybka wysyłka zamówionego towaru stawia sklep w grupie moich ulubionych sklepów do robienia w nich zakupów . Dziękuje i pozdrawiam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: wac
  • Data napisania recenzji: 20-05-2020
Ales ist ok.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wiola
  • Data napisania recenzji: 20-05-2020
Bardzo rzetelnie podejście do klienta. Zamowiony towar otrzymałam bardzo szybko na czym mi zależało ponieważ był to prezent dla męża. Naprawde polecam!wszystkie niezbędne informacje otrzymałam na maila, status zamówienia który można było śledzić oraz fakturę zakupu. Dzieki Państwu mąż może juz cieszyć się wysokiej klasy sprzętem niezbędnym mu do codziennej pracy????
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: ADAM M
  • Data napisania recenzji: 20-05-2020
Witam szybko sprawnie i na temat ,miła fachowa obsługa ....polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wojciech Kowalski
  • Data napisania recenzji: 19-05-2020
zdecydowanie polecam
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: stefan Dębski
  • Data napisania recenzji: 18-05-2020
profesjonalna obsługa.Dostawa na czas okreslony przez firmę.Dzieki polecam wszystkim ProfiMarket
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paweł Chyła
  • Data napisania recenzji: 15-05-2020
Kupiłem piłę spalinową i kosę makita. Szybka dostawa, wszystkie dokumenty podbite (gwarancja), świetne ceny, jestem bardzo zadowolony
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wojtek
  • Data napisania recenzji: 12-05-2020
Wszystko w porządku, polecam sklep
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bartek
  • Data napisania recenzji: 17-03-2020
wszystko ok, polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Robson
  • Data napisania recenzji: 04-03-2020
Rewelacja wszystko zgodne z opisem bardzo szybka wysyłka polecam
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grzegorz Kosmala
  • Data napisania recenzji: 29-02-2020
Wszystko zgodnie z opisem O.K.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: NOVATOR
  • Data napisania recenzji: 04-02-2020
polecam sklep
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: MBOK
  • Data napisania recenzji: 26-01-2020
wszystko ok polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Romek
  • Data napisania recenzji: 17-12-2019
Zakupy przebiegły bardzo szybko i profesjonalnie Polecam zakupy w tym sklepie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sławek
  • Data napisania recenzji: 16-12-2019
Szybko i bez problemów. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mariusz
  • Data napisania recenzji: 27-11-2019
Polecam super !
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marek
  • Data napisania recenzji: 18-11-2019
Szybka i doskonala obsługa klienta. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: specnar
  • Data napisania recenzji: 02-10-2019
Polecam. Szybka dostawa i cena do dogadania.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tomek
  • Data napisania recenzji: 31-08-2019
Jest ok Szybko tanio ????
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Z.P.H.U.
  • Data napisania recenzji: 14-08-2019
Wszystko ok
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewa
  • Data napisania recenzji: 12-08-2019
Szybka dostawa, profesjonalna obsługa. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Adam Cywiński
  • Data napisania recenzji: 10-06-2019
Szybko, profesjonalnie , w dobrej cenie .
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: MArek
  • Data napisania recenzji: 30-05-2019
Spoko tak jak należy .
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Michał
  • Data napisania recenzji: 20-05-2019
Wszystko OK. szybko i sprawnie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tomek
  • Data napisania recenzji: 18-05-2019
Bardzo profesjonalna i szybką obsługę.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Beaver
  • Data napisania recenzji: 26-08-2018
Elegancko! Full profesja.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: pawelassx
  • Data napisania recenzji: 30-07-2018
Super sprzedawca. Bardzo profesjonalna obsługa klienta . Fachowe doradztwo, szybka odpowiedź na pytania i bardzo szybka realizacja zamówień. Wzór do naśladowania dla innych sprzedających i godny polecenia.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krzysztof
  • Data napisania recenzji: 15-07-2018
Sklep super ceny dogodne kontakt rewelacyjny sprzęt jak w opisie. Polecam wszystkim
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena1,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: kamyk
  • Data napisania recenzji: 16-03-2018
W ofercie sklepu są produkty których sprzedawca nie posiada. Po zakupie tłumaczy że przed minutą zostały sprzedane
Odpowiedź sklepu:
Szanowny Kliencie w każdym sklepie internetowym są produkty wystawione w ofercie. Zachęcamy do zwracania uwagi na dostępność (po prawej stronie słowa MAGAZYN).

Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.
Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych do celów marketingowych
Wyrażam zgodę na otrzymywanie informacji handlowych na wskazany przeze mnie adres e-mail