Schowek0
Twój schowek jest pusty
Koszyk0
Twój koszyk jest pusty ...
ProfiMarket » Opinie

Opinie

99%Klientów poleca nasz sklep
4,9Średnia ocena, Ilość opinii 223
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: DRW Expert
  • Data napisania recenzji: 12-01-2022
Wszystko tak, jak być powinno.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Maciej
  • Data napisania recenzji: 30-12-2021
Szybka przesyłka, nawet w czasie przedświątecznym, dobry kontakt.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Maciek
  • Data napisania recenzji: 27-12-2021
Profesjonalne podejście, szybka realizacja zamówień. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Macie
  • Data napisania recenzji: 26-12-2021
wszystko bardzo ok
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wojciech Chmielewski
  • Data napisania recenzji: 13-12-2021
wszystko super: obsługa zamówienia szybka, towar bezpiecznie doręczony - polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Maciek
  • Data napisania recenzji: 13-12-2021
Polecam, szybko sprawnie i fachowo. Bardzo dobry kontakt. Pełen profesjonalizm.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: zbig
  • Data napisania recenzji: 08-12-2021
Polecam sprzedawcę i zakupy w tym sklepie. Towar zgodny z opisem.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marcin
  • Data napisania recenzji: 29-11-2021
Sklep godny polecenia. Od lat dobre ceny i bardzo dobra obsługa.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wojciech Chmielewski
  • Data napisania recenzji: 22-11-2021
To już nie pierwsze zakupy W ProfiMarket dla naszej firmy. Świetna i szybka obsługa zamówień a ceny lepsze niż gdzie indziej (sprzęt Milwaukee). Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: RAF-MONT DEVELOPER
  • Data napisania recenzji: 21-11-2021
Szybko i sprawnie. Polecam w 100%
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Zbyszek
  • Data napisania recenzji: 08-11-2021
bardzo dobry i szybki kontakt mailowy. Realizacja również z czystym sercem mogę polecić innym kupującym.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Zbigniew
  • Data napisania recenzji: 18-10-2021
Wszystko Ok.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Zbigniew
  • Data napisania recenzji: 04-10-2021
Wszystko Ok.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tom
  • Data napisania recenzji: 04-10-2021
Wszystko przebiegło szybko i bez zarzutu. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: MARCIN
  • Data napisania recenzji: 18-09-2021
Szybko, sprawnie i profesjonalnie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krzysztof
  • Data napisania recenzji: 15-09-2021
Super sprzęt, super czas dostawy i super cena:-)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Zbigniew
  • Data napisania recenzji: 13-09-2021
Wszystko Ok.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paweł K
  • Data napisania recenzji: 06-09-2021
Wszystko super, szybka wysyłka, produkt w korzystnej cenie, nawet karta gwarancyjna wypełniona przez sklep co zdarza się teraz rzadko. Na pewno tu wrócę :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewa
  • Data napisania recenzji: 26-07-2021
Szybka i miła obsługa klienta.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mateusz
  • Data napisania recenzji: 15-06-2021
Szybka realizacja, najlepsza cena
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: JACEK
  • Data napisania recenzji: 09-06-2021
Wszystko Ok! Serdecznie polecam Tego sprzedawcę!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: ATEC
  • Data napisania recenzji: 04-05-2021
Wszystko super :-)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tomasz
  • Data napisania recenzji: 12-04-2021
Wszystko jest Ok
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr
  • Data napisania recenzji: 22-03-2021
Jest tak, jak być powinno. Wszystko w porządku.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jan
  • Data napisania recenzji: 09-03-2021
Doskonała i szybka komunikacja, szybka wysyłka, doskonała cena. Naprawdę doceniam kupowanie tutaj. Jeśli szukasz profesjonalistów, znajdź ProfiMarket - nazwa opisuje wszystko.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: 90w
  • Data napisania recenzji: 26-02-2021
Profesjonalinie i bez problemu
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: becia17
  • Data napisania recenzji: 25-02-2021
Szybko i sprawnie przebiegła transakcja
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dagmara
  • Data napisania recenzji: 20-02-2021
polecam wszystko szybko i sprawnie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marcin
  • Data napisania recenzji: 15-02-2021
Polecam zakupy w tym sklepie. Zamówiony towar zgodny z opisem.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: MArian
  • Data napisania recenzji: 15-02-2021
Pełna profesjonalność, rzetelność dobra komunikacja z klientem, szybka dostawa. Polecam takich sprzedawców.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.  

Narzędzia w ProfiMarket
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Prywatności
Nie pokazuj więcej tego komunikatu