Schowek0
Twój schowek jest pusty
Koszyk0
Twój koszyk jest pusty ...
ProfiMarket » Opinie

Opinie

99%Klientów poleca nasz sklep
4,9Średnia ocena, Ilość opinii 251
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: zgunia
  • Data napisania recenzji: 22-11-2022
ok jest dostawa doszła
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krzysiek
  • Data napisania recenzji: 29-10-2022
Pełen profesionalizm ???? Z czystym sercem można polecać ????
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marek
  • Data napisania recenzji: 17-10-2022
Profesionalna obsługa. Towar w następnym dniu.Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: PAWEŁ
  • Data napisania recenzji: 04-10-2022
OK. DOBRY KONTAKT , SZYBKA DOSTAWA - TOWAR BEZ UWAG .
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Maciej
  • Data napisania recenzji: 01-10-2022
Wszystko Ok. Dwa agregaty z darmowa przesyłką dotarły bardzo szybko. Taniej nie znalazłem. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: leszek
  • Data napisania recenzji: 25-09-2022
Dobry kontakt ze sklepem w trakcie realizacji zamówienia oraz szybka realizacja zamówienia,
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dariusz Maśląg
  • Data napisania recenzji: 24-09-2022
Polecam, szybko, profesjonalnie, towar zgodnie z zamówieniem. Pozdrawiam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: z. Kołodziej
  • Data napisania recenzji: 23-07-2022
Dobry kontakt ze sprzedającym. Udzielenie pełnej informacji na zadane telefonicznie pytania.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wojtek
  • Data napisania recenzji: 15-07-2022
Super kontakt , super sklep , jeżeli będę coś kupował z elektronarzędzi to tylko tu !!! Gorąco polecam i Serdecznie Dziekuje życzę pomyślności
Odpowiedź sklepu:
Dziękujmy
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: staszek
  • Data napisania recenzji: 25-06-2022
Polacam,szybko i profesjonalnie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Adam Halski
  • Data napisania recenzji: 05-06-2022
Bardzo dobry sklep. Szybka wysyłka, dobry kontakt, towar najwyższej jakości. Profesjonalne podejście do klienta. Polecam!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: t.sur
  • Data napisania recenzji: 04-06-2022
Sklep rewelacja, polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Zbigniew
  • Data napisania recenzji: 19-04-2022
Polecam, szybka wysyłka
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Emil
  • Data napisania recenzji: 01-04-2022
Cała transakcja przebiegła pomyślnie i sprawnie. Polecam zakupy w ProfiMarket
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jarek
  • Data napisania recenzji: 30-03-2022
Super obsługa. Jednego dnia zamawiasz, drugiego dnia zamówienie jest już w Twoich rękach.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mateusz
  • Data napisania recenzji: 29-03-2022
z(...)e
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 29-03-2022
Rzetelna obsługa. Szybka wysyłka. Najlepsza cena.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: JACK PEACH
  • Data napisania recenzji: 26-03-2022
Szybko sprawnie zero problemów
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: TERESA
  • Data napisania recenzji: 20-03-2022
Szybka realizacja , dobry kontakt. polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Rafał
  • Data napisania recenzji: 15-03-2022
Bardzo szybka wysyłka towaru . Wszystko zgadza się z opisem przedmiotu . Dobra cena towaru co do konkurencji .Polecam tego sprzedawcę
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Emil
  • Data napisania recenzji: 14-03-2022
Sklep bardzo sprawnie przygotował zamówienie i dostarczył do mnie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: maverick
  • Data napisania recenzji: 04-03-2022
Zakupiłem rozdrabniarkę do gałęzi Makita UD2500. Cena bdb, dostawa błyskawiczna, karta gwarancyjna przysłana pocztą, gwarancję przedłużyłem na 3 lata. Polecam ten sklep.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marek
  • Data napisania recenzji: 02-03-2022
Wszystko ok. z jedną uwagą. Dobrze by było aby sprzedający podał źródła dostępu do części zamiennych pilarki, jeżeli sam nie ma ich w sprzedaży. Ułatwiłoby to żecie kupujących i eksploatujących sprzęt. My klienci lubimy być rozpieszczani:) Zapamiętuje się takich sprzedających i wraca się częściej do nich. Może mam za duże wymagania?
Odpowiedź sklepu:
Słusznie. Dziękujemy.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Rafal
  • Data napisania recenzji: 02-03-2022
Super kontakt. Bardzo szybka i bezproblemowa realizacja zamowienia
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Czeslaw Stelmaszczyk
  • Data napisania recenzji: 12-02-2022
Szybka realizacja.Dzis zamawiasz jutro towar w domu. Super maszynka.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: maniek
  • Data napisania recenzji: 08-02-2022
super cena
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: seron
  • Data napisania recenzji: 31-01-2022
wszystko super
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Gabriel
  • Data napisania recenzji: 31-01-2022
POLECAM Sklep
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: DRW Expert
  • Data napisania recenzji: 12-01-2022
Wszystko tak, jak być powinno.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Maciej
  • Data napisania recenzji: 30-12-2021
Szybka przesyłka, nawet w czasie przedświątecznym, dobry kontakt.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.  

Copyright © ProfiMarket.pl 2022 - wszelkie prawa zastrzeżone
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Prywatności
Nie pokazuj więcej tego komunikatu