ProfiMarket1 » Opinie
flex rabat

Opinie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mariusz
  • Data napisania recenzji: 27-11-2019
Polecam super !
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marek
  • Data napisania recenzji: 18-11-2019
Szybka i doskonala obsługa klienta. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: specnar
  • Data napisania recenzji: 02-10-2019
Polecam. Szybka dostawa i cena do dogadania.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tomek
  • Data napisania recenzji: 31-08-2019
Jest ok Szybko tanio ????
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Z.P.H.U.
  • Data napisania recenzji: 14-08-2019
Wszystko ok
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewa
  • Data napisania recenzji: 12-08-2019
Szybka dostawa, profesjonalna obsługa. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Adam Cywiński
  • Data napisania recenzji: 10-06-2019
Szybko, profesjonalnie , w dobrej cenie .
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: MArek
  • Data napisania recenzji: 30-05-2019
Spoko tak jak należy .
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Michał
  • Data napisania recenzji: 20-05-2019
Wszystko OK. szybko i sprawnie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tomek
  • Data napisania recenzji: 18-05-2019
Bardzo profesjonalna i szybką obsługę.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Beaver
  • Data napisania recenzji: 26-08-2018
Elegancko! Full profesja.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: pawelassx
  • Data napisania recenzji: 30-07-2018
Super sprzedawca. Bardzo profesjonalna obsługa klienta . Fachowe doradztwo, szybka odpowiedź na pytania i bardzo szybka realizacja zamówień. Wzór do naśladowania dla innych sprzedających i godny polecenia.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krzysztof
  • Data napisania recenzji: 15-07-2018
Sklep super ceny dogodne kontakt rewelacyjny sprzęt jak w opisie. Polecam wszystkim
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena1,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: kamyk
  • Data napisania recenzji: 16-03-2018
W ofercie sklepu są produkty których sprzedawca nie posiada. Po zakupie tłumaczy że przed minutą zostały sprzedane
Odpowiedź sklepu:
Szanowny Kliencie w każdym sklepie internetowym są produkty wystawione w ofercie. Zachęcamy do zwracania uwagi na dostępność (po prawej stronie słowa MAGAZYN).
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Arkadiusz Kulik
  • Data napisania recenzji: 23-02-2018
Towar dostarczony w 48 godzin od zamówienia i tylko 5 zł dostawa. Znakomicie. Pozdrawiam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Izabela
  • Data napisania recenzji: 09-02-2018
Zakupy w tym sklepie to sama przyjemność. Szybko, łatwo i bez żadnego problemu. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dominik
  • Data napisania recenzji: 03-02-2018
Super sprzedawca! Wszystko na czas, zgodnie z opisem w jak najlepszym porządku. Gorąco polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Adam
  • Data napisania recenzji: 13-01-2018
Towar zgodny z opisem, bardzo szybka dostawa. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krzysztof
  • Data napisania recenzji: 08-01-2018
Polecam, swietny sprzęt jak i sklep.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Rajmund
  • Data napisania recenzji: 05-01-2018
Szybka i rzetelna obsługa . Jestem bardzo zadowolony .
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jerzy
  • Data napisania recenzji: 09-12-2017
Extra pod każdym względem...oczywiście,że polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sławomir
  • Data napisania recenzji: 08-12-2017
Polecam zakupy w tym sklepie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paulina
  • Data napisania recenzji: 02-12-2017
Gorąco polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena4,5
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Waldemar
  • Data napisania recenzji: 17-11-2017
Transakcja OK.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Beata
  • Data napisania recenzji: 15-11-2017
Bardzo szybka obsługa
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dariusz
  • Data napisania recenzji: 09-11-2017
bardzo polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wojciech
  • Data napisania recenzji: 02-11-2017
Udane zakupy, pod każdym względem. Miła obsługa więc napewmo jeszcze tu wrócę.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Andrzej
  • Data napisania recenzji: 28-10-2017
Szybka i sprawna do tego miła obsługa. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 26-10-2017
ok. polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Michał
  • Data napisania recenzji: 24-10-2017
Sklep jak najbardziej OK
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena4,8
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grzegorz
  • Data napisania recenzji: 13-10-2017
Ze strony sklepu wszystko w porządku. Informacje mailowe na temat zamówienia na bieżąco.Udostępnijcie płatność kartą i będzie już super(nie wszyscy mają konta PayU a wklepywanie danych do przelewu na stronie banku jest czasochłonne) przyspieszy sie przy okazji wysyłka. Tak więc polecam sklep.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Zdzisław
  • Data napisania recenzji: 06-10-2017
zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tomasz
  • Data napisania recenzji: 08-09-2017
Bardzo szybka i bezproblemowa obsługa.Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Elzbieta
  • Data napisania recenzji: 31-08-2017
dobra wiertarka i 3 lata gwarancji, polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Robert
  • Data napisania recenzji: 27-08-2017
Produkt zgodny z opisem
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marek
  • Data napisania recenzji: 08-08-2017
OBSŁUGA UPRZEJMA ,FACHOWA I TERMINOWA.POLECAM WSZYSTKIM.IMPONUJĄCY WYBÓR.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marcin
  • Data napisania recenzji: 07-08-2017
Miła i fachowa obsługa Na najwyższym poziomie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Zbigniew
  • Data napisania recenzji: 10-07-2017
duży pozytyw
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena4,5
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Janusz
  • Data napisania recenzji: 10-07-2017
Nie ma problemów z zakupem. Towar dobrej jakości. Gorzej z informacją dla klienta o wysyłce towaru. Chodzi o informację o wysyłce, numerze przesyłki i terminie dostawy produktu.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mirosław
  • Data napisania recenzji: 18-06-2017
Zakupionych kilka produktów w tym sklepie , za każdym razem szybka dostawa , dobry kontakt no i ceny przystępne
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Józef
  • Data napisania recenzji: 29-05-2017
bardzo szybka i zgodna z opisem realizacja zamówienia
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena4,5
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tompalski
  • Data napisania recenzji: 12-05-2017
Zamówiłem wyrzynarkę MAKITA 4351FCT. Okazało się, że na stanie aktualnie niema, przyjmujący nie wiedział jaka jest różnica między modelem FCT a FCTJ , który na stanie był ale droższy o 50zł. Zgodziłem się poczekać na interesujący mnie model i czekałem ok. tydzień. 4 maja zamówienie - 11 maja dostawa. Duży kamień dla DHL - status dostawy między 8 a 11, żona czeka w domu o 11 wpis znika informacji kiedy kurier się pojawi brak. Klachulę najchętniej bym powiesił. Wreszcie kurier pojawił się ale o 16.30 !! Jak na razie maszynka super.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Robert
  • Data napisania recenzji: 16-03-2017
Profesjonalna obsługa,towar zgodny, szybki kontakt mówi się że 100% to, perfekcji ale drugie 100% za rzetelną firmę bardzo polecam .
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jarosław
  • Data napisania recenzji: 14-02-2017
super obsługa, szybka dostawa, godny polecenia
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Kamila
  • Data napisania recenzji: 06-02-2017
Szybka realizacja zamówienia. Polecam sklep.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Edmund
  • Data napisania recenzji: 31-01-2017
Szybko, sprawnie i bezproblemowo.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Stanisława
  • Data napisania recenzji: 25-01-2017
polecam za rzetelne podejście do klienta, bardzo dobry kontakt, szybka obsługa
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krzysztof
  • Data napisania recenzji: 23-01-2017
Rewelacyjna szybkość załatwienia sprawy; przelew we wtorek; dostawa w czwartek!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.
Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych do celów marketingowych
Wyrażam zgodę na otrzymywanie informacji handlowych na wskazany przeze mnie adres e-mail