Opinie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Andrzej
  • Data napisania recenzji: 02-08-2020
szybka wysyłka po wpłacie, sprzęt był sprawdzony i odpalony przed wysyłką (piła spalinowa). Wszystko OK. polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Andrzej
  • Data napisania recenzji: 02-08-2020
Cena najlepsza ze znalezionych w sieci, zamówienie przyjęto telefonicznie za pobraniem, przyszło na drugi dzień, PERFEKT !!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marian
  • Data napisania recenzji: 22-07-2020
Zakupiłem u sprzedawcy COMPACT 190 agregat malarski Titan. Towar świetny godny polecenia. Obsługa bardzo dobra. Polecam i pozdrawiam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sławek
  • Data napisania recenzji: 08-07-2020
Super, jestem zadowolony z szybkiej dostawy.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Witek
  • Data napisania recenzji: 30-06-2020
Jak zwykle szybko i sprawnie i materialy na 100% oryginalne. To sklep, ktory ceni sobie jakość i za to cgo cenie najbardziej.????????????
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Malowanie Dachów
  • Data napisania recenzji: 30-06-2020
Miła i konkretną obsługa.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marian
  • Data napisania recenzji: 28-06-2020
Towar zgodny z opisem. Obsługa klienta w pełni profesjonalna. Polecam i pozdrawiam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena3,5
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krystian
  • Data napisania recenzji: 26-06-2020
Dostałem uszkodzony agregat. Sklep nie poczuwa się do odpowiedzialności kazał kontaktować się z producentem. Producent nie wymieni na nowy ponieważ agregat jest używany. Zdążyłem go uruchomić i farba wystrzeliła mi z obudowy agregatu. Więc nie uruchamiając agregatu nie wiem jak miałbym sprawdzić czy wszystko działa. Jednym słowem tragedia. Nie polecam !!! I będę opiniowal wszędzie gdzie się da.
Odpowiedź sklepu:
Jeśli agregat był używany to oczywiste, że podlega serwisowaniu a nie wymianie.
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Damian
  • Data napisania recenzji: 23-06-2020
Bardzo szybka wysyłka. Polecam. Towar sprawny i zgodny z opisem.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Waldemar
  • Data napisania recenzji: 14-06-2020
Szybka realizacja zamówienia, polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: artur
  • Data napisania recenzji: 13-06-2020
zakupy szybkie ,transparentne,uczciwe podejście do klienta ☺☺????
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mirosław
  • Data napisania recenzji: 06-06-2020
Polecam sprzedawcę!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mariusz
  • Data napisania recenzji: 06-06-2020
Szybką dostawą dobra cena
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr Kwasieborski
  • Data napisania recenzji: 26-05-2020
Szybko, sprawnie, zgodnie z zamówieniem.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jacek
  • Data napisania recenzji: 22-05-2020
Polecam sklep Promarket do robienia w nim zakupów .Dobry kontakt ze sprzedającymi oraz szybka wysyłka zamówionego towaru stawia sklep w grupie moich ulubionych sklepów do robienia w nich zakupów . Dziękuje i pozdrawiam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: wac
  • Data napisania recenzji: 20-05-2020
Ales ist ok.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wiola
  • Data napisania recenzji: 20-05-2020
Bardzo rzetelnie podejście do klienta. Zamowiony towar otrzymałam bardzo szybko na czym mi zależało ponieważ był to prezent dla męża. Naprawde polecam!wszystkie niezbędne informacje otrzymałam na maila, status zamówienia który można było śledzić oraz fakturę zakupu. Dzieki Państwu mąż może juz cieszyć się wysokiej klasy sprzętem niezbędnym mu do codziennej pracy????
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: ADAM M
  • Data napisania recenzji: 20-05-2020
Witam szybko sprawnie i na temat ,miła fachowa obsługa ....polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wojciech Kowalski
  • Data napisania recenzji: 19-05-2020
zdecydowanie polecam
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: stefan Dębski
  • Data napisania recenzji: 18-05-2020
profesjonalna obsługa.Dostawa na czas okreslony przez firmę.Dzieki polecam wszystkim ProfiMarket
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paweł Chyła
  • Data napisania recenzji: 15-05-2020
Kupiłem piłę spalinową i kosę makita. Szybka dostawa, wszystkie dokumenty podbite (gwarancja), świetne ceny, jestem bardzo zadowolony
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wojtek
  • Data napisania recenzji: 12-05-2020
Wszystko w porządku, polecam sklep
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bartek
  • Data napisania recenzji: 17-03-2020
wszystko ok, polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Robson
  • Data napisania recenzji: 04-03-2020
Rewelacja wszystko zgodne z opisem bardzo szybka wysyłka polecam
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grzegorz Kosmala
  • Data napisania recenzji: 29-02-2020
Wszystko zgodnie z opisem O.K.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: NOVATOR
  • Data napisania recenzji: 04-02-2020
polecam sklep
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: MBOK
  • Data napisania recenzji: 26-01-2020
wszystko ok polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Romek
  • Data napisania recenzji: 17-12-2019
Zakupy przebiegły bardzo szybko i profesjonalnie Polecam zakupy w tym sklepie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sławek
  • Data napisania recenzji: 16-12-2019
Szybko i bez problemów. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mariusz
  • Data napisania recenzji: 27-11-2019
Polecam super !
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.
Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych do celów marketingowych
Wyrażam zgodę na otrzymywanie informacji handlowych na wskazany przeze mnie adres e-mail