Opinie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: ATEC
  • Data napisania recenzji: 04-05-2021
Wszystko super :-)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tomasz
  • Data napisania recenzji: 12-04-2021
Wszystko jest Ok
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr
  • Data napisania recenzji: 22-03-2021
Jest tak, jak być powinno. Wszystko w porządku.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jan
  • Data napisania recenzji: 09-03-2021
Doskonała i szybka komunikacja, szybka wysyłka, doskonała cena. Naprawdę doceniam kupowanie tutaj. Jeśli szukasz profesjonalistów, znajdź ProfiMarket - nazwa opisuje wszystko.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: 90w
  • Data napisania recenzji: 26-02-2021
Profesjonalinie i bez problemu
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: becia17
  • Data napisania recenzji: 25-02-2021
Szybko i sprawnie przebiegła transakcja
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dagmara
  • Data napisania recenzji: 20-02-2021
polecam wszystko szybko i sprawnie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marcin
  • Data napisania recenzji: 15-02-2021
Polecam zakupy w tym sklepie. Zamówiony towar zgodny z opisem.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: MArian
  • Data napisania recenzji: 15-02-2021
Pełna profesjonalność, rzetelność dobra komunikacja z klientem, szybka dostawa. Polecam takich sprzedawców.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bogusława
  • Data napisania recenzji: 30-01-2021
Szybko sprawnie i bez problemów
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krzysztof SOL-BUD
  • Data napisania recenzji: 27-01-2021
Sklep super.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Stanisław
  • Data napisania recenzji: 27-01-2021
Witam.Fachowa pomoc konsultanta podczas wyboru produktu i złożeniu zamówienia.Bez problemu dokonałem korekty zamówienia na drugi dzień. Szybka wysyłka i krótki termin dostawy. Produkt zgodny z opisem. Kupuję w profimarket.pl drugi raz po ośmiu latach i tak jak za pierwszym razem jestem zadowolony.POLECAM
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Roman
  • Data napisania recenzji: 19-01-2021
Wszystko sprawnie i szybko.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Darek
  • Data napisania recenzji: 19-01-2021
To mój kolejny i nie ostatni zakup w tym sklepie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Waldek .Z.
  • Data napisania recenzji: 21-12-2020
Szybko i sprawnie towar następnego dnia u mnie, świetna cena
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Roman
  • Data napisania recenzji: 17-12-2020
Sklep szybki i tani. Po złożeniu zamówienia bez problemu mogłem domówić kolejny przedmiot.Pomogła mi w tym osoba będąca pod nr telefonu podanym przez sklep.Cały towar dotarł jako jedno zamówienie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Karolina
  • Data napisania recenzji: 13-12-2020
Towar w porządku, ale za wcześnie, by ocenić jego jakość.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Robert
  • Data napisania recenzji: 10-12-2020
Polecam z czystym sumieniem. Niska cena, szybka wysyłka, profesjonalne doradztwo. Na pewno wrócę przy kolejnych zakupach.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paweł
  • Data napisania recenzji: 08-12-2020
Szybki czas realizacji. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Adrian
  • Data napisania recenzji: 01-12-2020
Polecam wszystkim
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: PedroKV
  • Data napisania recenzji: 29-11-2020
Vše v pořádku, dobrá komunikace-pán trochu rozumí česky-telefonický kontakt v pohodě, jinak jsme komunikovali po e-mailu - já polsky přes Google translate. Zaplatil jsem přes Transferwise.com, měl jsem super kurz a první platbu bez poplatků, které jsou ale jinak nižší než v českých bankách. Oproti CZ obchodu jsem ušetřil 3 tisíce Kč. Zboží dorazilo za 2 dny. Jsem spokojen. Děkuji
Odpowiedź sklepu:
Cieszymy się i dziekujemy
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mariusz
  • Data napisania recenzji: 27-11-2020
Wszystko w porządku
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Little Wooden World sp.zoo
  • Data napisania recenzji: 22-11-2020
wszystko bardzo sprawnie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: BUD-MAR
  • Data napisania recenzji: 22-11-2020
SZYBKA ROBOTA ZAMÓWIŁEM FAKTURA PROFORMA OD RAZU 2 DNI I JUŻ WIERCIŁEM POLECAM
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Proszek
  • Data napisania recenzji: 05-11-2020
Wszystko załatwione w jednej rozmowie telefonicznej. Szybko i sprawnie, wysyłka natychmiastowa. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Gość
  • Data napisania recenzji: 04-11-2020
Trudno określić jakość produktu po tak krótkim czasie użytkowania.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tomek
  • Data napisania recenzji: 03-11-2020
Szeroki wybór asortymentu. Bardzo dobry kontakt i miła obsluga. Zamówienie zrealizowane jeszcze tego samego dnia. Szczerze polecam ProfiMarket
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Aleksander
  • Data napisania recenzji: 02-11-2020
Fachowo. Szybko. Na poziomie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Artur
  • Data napisania recenzji: 26-10-2020
Jest ok Super Sprzęt
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Obsługa Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: anossa
  • Data napisania recenzji: 18-10-2020
Polecam. bez zastrzeżeń. Wszystko OK
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.

 

Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Prywatności
Nie pokazuj więcej tego komunikatu